moisander_antti_tuomiokirkkoseurakunta (2) (1).jpg

Nuorta verta perinteisten arvojen puolesta

Tampereen Tuomiokirkkoseurakunta

Yhteinen kirkkovaltuusto, ehdokasnumero 7

Seurakuntaneuvosto, ehdokasnumero 62

Mikäli et ole vielä ennakkoäänestänyt, ehdit äänestää varsinaisena vaalipäivänä sunnuntaina 20.11. klo 11-20 välisenä aikana. Vaalipäivän äänestyspaikkana toimii tuomiokirkko (Tuomiokirkonkatu 3).


Olen 29-vuotias matkailupalvelujen tuottaja Tammelasta. Matkailualan lisäksi olen työskennellyt myös turvallisuusalalla. Tällä hetkellä opiskelen matkailu- ja palveluliiketoiminnan restonomiksi.


Nykyisiä luottamustehtäviäni ovat jäsenyys kaupunginvaltuustossa sekä maakuntavaltuustossa. Lisäksi toimin asunto- ja kiinteistölautakunnassa ja varajäsenenä kaupunginhallituksessa.


Minulle tärkeää luottamushenkilönä on olla helposti lähestyttävä ja helposti tavoitettavissa. Kuuntelen tarkalla korvalla ihmisten huolia ja otan kehitysehdotuksia vastaan.


Kulttuuriperinnön säilyttäminen


Olen huolissani kirkon jäsenkadosta. Alati pienenevä jäsenkanta muodostaa riskin seurakuntien toiminnan jatkuvuudelle ja arvokkaaseen kulttuuriperintöön kuuluvien kirkkojen säilymiselle. Kirkolla on ollut oleellinen vaikutus suomalaiseen kulttuuriin ja historiaan. Näiden tekijöiden puolesta haluan tehdä töitä auttaakseni osaltani huolestuttavan jäsenkehityksen suunnan kääntämisessä.


Seurakunnan jäsenistön osallistaminen


Seurakunnan toiminnan on oltava läpinäkyvää ja sen jäseniä osallistavaa. Toiminnasta kiinnostuneet jäsenet on otettava mukaan kehittämään seurakunnan tulevaisuuden linjaa. Linjaa, jolla toiminta saadaan kannattavaksi. Jäsenistöltä saatujen ideoiden avulla on mahdollista lisätä seurakunnan tilojen käyttöastetta esimerkiksi heidän toivomaansa erilaiseen kerhotoimintaan ja kirkossa järjestettäviin konsertteihin. On tärkeää, että jäsen saa tarvittavan tiedon siitä mihin hänen maksamaansa kirkollisveroa käytetään.


Seurakunta turvasatamana


Elämme epävakaita aikoja, siitä esimerkkinä koronavuodet sekä Ukrainan sota. Seurakunnalla on mahdollisuus toimia turvasatamana, niin henkisesti kuin materiaalisesti, silloin kun tilanne sitä vaatii. Toimintaa onkin kehitettävä siihen suuntaan, että seurakunnan tukeen voi kääntyä silloin kun pahin hetki iskee. Seurakunnan jäsenen on voitava luottaa siihen, että kotiseurakunnaltaan saa tarvittavan tuen, tilanteen sitä vaatiessa. Oli kyse sitten tarpeesta keskusteluseuralle tai konkreettiselle avustukselle.

 

Seurakuntavaalit 20.11.

Olen ehdolla Yhdistyneen seurakuntaväen listalla yhteiseen kirkkovaltuustoon sekä seurakuntaneuvostoon.


Varsinainen vaalipäivä on 20.11.2022 ja ennakkoäänestys 8.-12.11.2022.

Minua voi äänestää jokainen 16-vuotta täyttänyt Tuomiokirkkoseurakunnan jäsen.

305402069_10221094820231148_4106111725981089012_n.jpg