Search
  • Antti Moisander

Valtuustoaloite julkisten saniteettitilojen lisäämiseksi keskustaan kesäkaudelle

Valtuustoaloite julkisten saniteettitilojen lisäämiseksi keskustaan kesäkaudelle
Tampereen puistot ovat kesäisin hyvin suosittuja ajanviettopaikkoja, niin nuorison kuin muunkin väestön keskuudessa. Viimeistään silloin kun on aihetta juhlaan, kuten esimerkiksi vappuna tai voitetun jääkiekkopelin jälkeen, osoittautuvat keskustan julkiset saniteettitilat täysin riittämättömiksi.


Tampereen keskusta-aluetta palvelee kourallinen julkisia wc-tiloja, jotka nekin ovat arkisin lähinnä huumeiden käyttäjien suosiossa. Yleisöjuhlissa tämä johtaa yleisten ulkoilualueiden sotkemiseen ja puisto- ja torialueita ympäröivien liiketilojen häirintään.


Esitän, että kaupunki selvittää mahdollisuuden hankkia kesäkaudelle Tampereellakin yleisötapahtumissa nähtyjä ratkaisuja saniteettitiloiksi suosituimmille ulkoilualueille, kuten Koskipuistoon. Väliseinillä erotetut pisuaarit, bajamajat tai liikuteltavat wc-vaunut sijoitettaisiin puistoihin kesäkaudella, vähintään suurimpien yleisötapahtumien ajaksi. Ilkivallan ja väärinkäytösten minimoimiseksi tulisi myös pääsymaksun optio pitää avoimena.
Antti Moisander

Kaupunginvaltuutettu (ps.)
Valtuustoaloite jätetty kaupunginvaltuuston kokouksessa 13.6.2022

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Seuraavat seurakuntavaalit käydään jälleen 20. marraskuuta. Ennakkoäänestys toimitetaan 8.-12.11. Olemme joutuneet lukemaan kuluneiden vuosien aikana yhä kiihtyvään tahtiin, kuinka Suomen valtionkirkk

Pirkanmaa on Suomen vetovoimaisin maakunta heti Uudenmaan jälkeen. Vetovoiman keskipisteenä on hurjaa vauhtia kehittyvä ja kasvava maakuntakeskus Tampere. Tampereen kasvuvauhdista hyötyvät myös muut P