top of page
335172571_483825643825097_7613614703285612909_n.jpg

Antti

Olen 29-vuotias matkailualalla työskentelevä kaupunginvaltuutettu Tampereen Tammelasta. Matkailualan lisäksi olen kouluttautunut ja työskennellyt myös turvallisuusalalla. Pirkanmaa on ollut kotimaakuntani yksivuotiaasta lähtien.

Toimin tällä hetkellä Pirkanmaan Perussuomalaisen maakuntavaltuustoryhmän puheenjohtajana sekä Tampereen kaupunginvaltuutettuna. Puolueen luottamustehtävissä toimin Tampereen Perussuomalaisten puheenjohtajana ja Pirkanmaan Perussuomalaisten varapuheenjohtajana.

Muita luottamustehtäviäni ovat jäsenyys asunto- ja kiinteistölautakunnassa sekä varajäsenyys kaupunginhallituksessa. Lähdin mukaan Perussuomalaisiin ja puolueen nuorisojärjestöön vuonna 2015, ollen aktiivisesti mukana toiminnassa kuluneet kahdeksan vuotta, pyörähtäen myös töissä puoluetoimistolla.

Töiden ja opiskelun perässä olen käynyt kääntymässä myös Helsingissä ja Espanjassa, nähden mihin epäonnistunut maahanmuuttopolitiikka voi johtaa. Tämä on merkittävin yksittäinen tekijä, joka sai minut lähtemään mukaan politiikkaan ja Perussuomalaisiin.

Nykyisin työskentelen yövuorossa ja päiväni kulutan politiikan ja yhdistystoiminnan parissa. Arvostan myös vapaa-aikaa, joka kuluu pitkälti ystävien kanssa. Nuotiolle saati saunomaan lähdöstä ei koskaan kieltäydytä. Uutena harrastuksena totuttelen avantouintiin. Olen koiraihminen, jolle on vaalikampanjan aikana iskenyt jälleen koirakuume. Haaveilen maaseudulle muuttamisesta, oli kyseessä sitten Tampereen Teisko tai Juupajoki.

Antti: Bio
bottom of page